Nackareservatet

Förra söndagen tog jag bussen ut till Nackareservatet och strosade runt några timmar mellan bär och blad. Efter två veckor i ett hektiskt och livs levande Stockholm var tystnad och natur precis vad en längtade efter.

IMG_2611IMG_2607IMG_2598IMG_2584

Jag hade packat med lite mellanmål och hade inte riktigt några förväntningar, längtade bara efter tystnad och grönt, men blev verkligen stum av hur vackert och fridfullt det var där. Plockade lingon och svamp och träffade då och då andra naturälskare som hade sökt sig bort från storstaden och ut i skogen.

IMG_2575IMG_2582IMG_2569IMG_2567IMG_2594IMG_2602IMG_2603IMG_2563

Det är som om ens inre grottmänniska väcks mer och mer till liv ju fullare korgen blir med mat. Känslan av att komma hem med barr i gummistövlarna, trötta ben och törstig som bara den är ett underbart slut på varje dag, men speciellt på en söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: