Vår sommarstuga

IMG_4097

IMG_4141IMG_4129IMG_4155

IMG_4108IMG_4160IMG_4124När du vaknar med fönstret på vid gavel hörs bara vinden och fågelsång. Vid min säng fungerar inte internet. Det växer jordgubbar och färska örter i växthuset. Gården är grön och där växer äppel-, körsbärs- och plommonträd. Lunch i växthuset är höjdpunkten på dagen. Under kvällspromenader ser du älgar och hjortar betandes på åkrar. I kökstaket finns champagnekorkar kvar från dop och födelsedagar med datum bredvid. Stolarna i stugan har varken samma färg, form eller ålder. Tapeten är blåblommig och lite sliten. Energin i huset är varm.

Detta är vår sommarstuga.

29.6.17, Bromarf, Finland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: