Lotus pond

IMG_2664

IMG_2645

För ca ett år sedan besökte jag Ubud Water Palace för första gången. Då jag stod mitt på bron började det plötsligt regna och de flesta turisterna sökte sig under regnskydd. Idag, ett år senare, återvände jag till denna plats. Lotusdammen blomstrade mera än någonsin och då jag gick över bron kom regnet. Kvar blev jag, och regnet. Mäktigt ögonblick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: