Soft breakfast bowl

Solen skiner i Helsingfors idag och gröten likaså. En av de bästa sätten du kan starta morgonen på är med en stor skål gröt. För mig (och många jag känner) kan tröskeln till att laga gröt på morgonen vara onödigt hög, gröt känns på något sätt tråkigt och torrt. Men, det behöver det inte alls vara.

Processed with VSCO with 4 preset

IMG_1844

IMG_1841

Ett underbart tips är att steka äppelklyftor i kokosolja under svag värme och smaksätta med kanel. Toppade dessutom gröten med riven kokos, jordnötssmör, mera kanel och frön. Smaken blev mjuk, krämig och lite söt – den bästa smaken på morgonen enligt mig.

Until next time!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: